Yoga som yrke

YOGA SOM YRKE

Konsten att leda sig själv och andra, 20 tim

Denna 2-dagars kurs i ”yoga som yrke” vänder sig till dig som är eller funderar på att bli yogalärare och vill komplettera med en kurs för att stärka dig själv som individ och i din ledarroll.  

Kanske du vill dela med dig av dina insikter och upplevelser av yoga men inte riktigt känner dig säker i din ledarroll att leda eller guida andra?

Under denna helg går vi igenom lärarrollen (ansvar och förväntan) och möjligheten att se sig själv som ett personligt varumärke.

Vi övar också på att möta oss själva och omvärlden med ett coachande förhållningssätt för att låta våra elever få egna insikter och därmed växa och utvecklas i sin egen takt. Att våga tro på varje individs egna resurser och möjligheter.

Vi tittar också lite djupare på sin egen roll som ledare. Varför eller syftet till att vi vill undervisa yoga? Vad vi vill förmedla och för vem samt anledningen till varför vi kan ha nytta av att se oss själva som ett personligt varumärke.

I kursen ingår hemuppgifter.

Kursinnehåll
Under denna helg går vi igenom lärarrollen (ansvar och förväntan) och möjligheten att se sig själv som personligt varumärke. Vi övar på  det coachande förhållningssättet, tittar på våra styrkor och anledningen till att vi vill förmedla yogans budskap vidare.

Steg 7 är en del av hela yinutbildningen (200-timmar), men går också att välja som enstaka kurs. Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för Yoga som yrke, 20 tim.


Datum: 1-2 april 2017
Lärare: Pernilla Cristvall
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 2.440 kr exkl moms (3.050 kr inkl moms)
Plats: YogaDevi, Fridhemsplan på Kungsholmen, Pontonjärgatan 36
Boka och betala: Maila din anmälan (med alla kontaktuppgifter) till info@yogadevi.se och betala in kursavgiften senast 1 månad innan kursstart via vårt boknings- och betalningssystem. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser.